FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD
FD 2200 4WD

FD 2200 4WD

Yanmar

Tehničke informacije

  • Motor: Yanmar 4TNV88 dizel
  • KW(KS): 33 (44)
  • Blokada diferencijala: Automatsko i manualno pokretanje
  • Težina: 1280 kg (bez rezne jedinice) / 1460 kg (s reznom jedinicom [cod. 9L9611])
  • Zapremina motora: 2190 ccm; 4 cilindra
  • Dimenzje: 2500 mm x 1350 mm x 1850 mm (bez reznog mehanizma i sa spuštenim roll barom)
  • Kapacitet: 15500 m^2/h / kapacitet zapremnika 1200 L

Zatražite ponudu ili se dodatno informirajte o proizvodu FD 2200 4WD

Dodatni elementi (odaberite željene):FD 2200 4WD

FD 2200 4WD

Grillo FD 2200 4WD komunalna kosilica vrhunac je tehničke izvedbe i performasi među profesionalnim hidrostatskim kosilicama. Odlikuje se inovativnim 4WD pogonom ( pogon na sva četiri kotača), rezni mehanizam smješten je s prednje strane stroja što pospješuje preglednost prilikom rada, može kositi travu visine do 210 cm, radijus okretanja kosilice je samo 62 cm, a opremljena je motorom  snage 44KS pri 2600 okretaja u minuti. Ova kosilica iznimno je stabilna na padinama i na neravnom terenu. Kolektor trave kapaciteta je 1200 l, a kada se napuni, oštrice se automatski isključe. Prilagodljiv 'plutajući' rezni mehanizam jamči precizan i ujednačen rez čak i na neravnom, brežuljkastom tlu, a isto tako i kada se radi o košnji visoke, vlažne trave. Postoje dva raspoloživa rezna mehanizma za ovu kosilicu: standardni, radnog zahvata od 155 cm koji čine dvije kontrarotirajuće leteće oštrice tj. noža, a montirane su na diskove kako bi se izbjegla oštećenja. Postoji osam pozicija podešavanja visine rezanja, a pokošena trava se usmjerava u hidraulični rotor otporan na udarce. Turbina je promjera 400 mm i ima pet čeličnih noževa debljine 8 mm koji čine propeler. Vanjsko kučište se sastoji od dvije lako zamjenjive, čelične 'školjke' od 5 mm debljine.

Grillo FD 2200 4WD komunalnu kosilicu također odlikuju visoke performanse pri skupljanju lišća. Također, sakupljač trave prebacuje travu u spremnik, a opremljen je mobilnom pregradom koja omogućava potpuno i homogeno punjenje spremnika. Kada se spremnik napuni, senzor automatski zaustavlja rad oštrica čime se izbjegavaju blokade u sustavu prikupljanja. Spremnik za prikupljanje trave može se podići 210 cm,a ispružiti 50 cm čime istovar trave u kamion ili kontejner čini jednostavnim.

Ovu komunalnu kosilicu odlikuje iznimna pokretljivost i lakoća manevriranja: tome pridonosi kratki međuosovinski razmak kao i malen radijus okretanja. Opremljena je blokadom diferencijala, tako da je iznimno stabilna i na većim nagibima i padinama.

Grillo FD 2200 4WD kosilica ima robusnu šasiju , rezni mehanizam je dodatno zaštićen na dijelovima sklonijim trošenju. Tijekom izrade stroja korišten je veliki postotak visokoiznimno otpornog čelika, a hidrauličke komponente potječu od najboljih svjetskih proizvođača.      

FD 220 4WD kosilica opremljena je Yanmar 4TNV88 dizelskim motorom sa 4 cilindra i snagom od 44HP, 2600 rpm postavljenim na gumenim blokovima. Motor ima tekuće hlađenje, radijator koji se sam čisti, ventilator sa opcijom kretanja u suprotnom smjeru kako bi se sa radijatora mogli maknuti ostaci prljavštine i trave. Sistem se aktivira automatski pomoću senzora, ali se isto tako može pokrenuti i ručno.

Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti) Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda.

Iz kategorije