FM 2200 4WD
FM 2200 4WD
FM 2200 4WD
FM 2200 4WD
FM 2200 4WD
FM 2200 4WD
FM 2200 4WD

FM 2200 4WD

Yanmar

Tehničke informacije

  • Motor: Yanmar 4TNV88; diesel motor
  • KW(KS): 33 (44)
  • Mjenjač: Hidrostatski; pogon na sva 4 kotača
  • Blokada diferencijala: Automatsko i manualno pokretanje
  • Težina: 1085 kg bez rezne jedinice / 1255 kg s reznom jedinicom
  • Radni zahvat: 160 cm
  • Zapremina motora: 2190 ccm
  • Dimenzje: 2500 mm x 1350 mm x 1850 mm (bez reznog mehanizma i sa spuštenim roll barom)
  • Kapacitet: 15500 m^2/h

PDF katalozi


Zatražite ponudu ili se dodatno informirajte o proizvodu FM 2200 4WD

Dodatni elementi (odaberite željene):FM 2200 4WD

FM 2200 4WD

Grillo FM2200 4WD komunalna kosilica vrhunac je tehnologije i performasi koje se mogu postići kod profesionalnih hidrostatskih kosilica. Kosilica ima stalni 4WD ( pogon na sva četiri kotača ) i rezni mehanizam s prednje strane. Motor snage 44 KS postiže najveću snagu na samo 2600 rpm, a radijus od samo 62 cm čini ovu kosilicu iznimno lakom i stabilnom za upravljanje čak i na padinama. Priključci dostupni za FM2200 4WD kosilicu su sljedeće: 'LMP' rezni mehanizam radnog zahvata od 160 cm sa tri različite namjene - malčiranje, bočno i stražnje pražnjenje, a opremljen je i amortizerima za prijevoz te malim pednjim kotačićima. Rezni mehanizam radnog zahvata 150 cm sa svim namjenama i snježna freza radnog zahvata 175 cm. kako bi se povećala mogućnost korištenja više priključaka, FM2200 4WD kosilica opremljena je sa dvije hidraulične konekcije i sa hidrauličnim spojem za prijenos preko kardanskog vratila.

Rezni mehanizam smješten s prednje strane kosilice omogućava izvanrednu vidljivost prilikom košnje, a 'plutajući' rezni mehanizam jamči vam ravan i ujednačen rez čak i na neravnom tlu. Odlika ove kosilice je i iznimna kvaliteta košnje čak i kod visoke i vlažne trave. Kompletni rezni mehanizam može se podići ili spustiti pomoću hidraulike što uvelike olakšava poslove održavanja, a opremljen je i sigurnosnom blokadom. Visina rezanja može se podesiti u osam pozicija uz raspon od 20-90 mm.

Kod FM2200 4WD kosilice, hidraulični priključci opremljeni su spojkama kako bi korištenje bilo jednostavnije i brže, ali i kako bi  mogli koristiti dvije različite funkcije istodobno. Hidrauličkim prijenosom preko kardanskog vratila upravlja se pomoću električnog gumba koji se nalazi na stupu upravljača.

Stražnji teretni prostor dimenzija je 105x105 cm, bočni pregrade su izrađene od aluminija, a podnica od lima. Ima otpusnu točku za ručno prevrtanje i opremljen je kukama za osiguranje tereta što je iznimno korisno kod prijevoza alata kao što su lanci, pile, trimeri i sl... Pražnjenje se vrši pomoću ručke i otpuštanja poluge. Također je opremljen plinskim dijagonalama radi lakšeg istovara kada je teretni prostor pod opterećenjem.

Grillo FM2200 WD kosilica, zahvaljujući svojoj okretljivosti , iznimno je funkcionalna čak i na područjima sa preprekama kao što su klupe, billjke, drveće. Manevarske performanse ove kosilice također potpomaže i kratki međuosovinski razmak, a inovativni sustav 4WD sa blokadom diferencijala čini je stabilnom i sigurnom na neravnom tlu i većim padinama. Isto tako, čak i pri dijagonalnoj košnji ne oštećuje travu i ne ostavlja tragove.

Montažna kolica FM2200 4WD kosilice imaju robusnu šasiju, a rena paluba je zaštićena na mjestima sklonim povećanom trošenju. Pri izradi stroja korišten je veliki postotak visoko otpornog čelika, a svi hidraulični dijelovi potječu od najboljih svjetskih proizvođača.

Grillo FM2200 4WD kosilica opremljena je Yanmar 4TNV88 dizelskim motorom, 44 HP,2600 rpm sa četiri cilindra koji je montiran na gumene blokove. Motor ima tekuće hlađenje, radijator koji se aktiviran senzorima ili ručno sam čisti, a ventilator se može okretati u suprotnom smjeru u svrhu uklanjanja prljavštine i ostataka trave sa radijatora. Također, kosilica ima PTO hidraulično multidisc kvačilo s integriranom kočnicom oštrice koje se elektronski uključuje putem tipke te time pospješuje vijek trajanja. PTO i hidraulički PTO aktiviraju se odvojeno.

Ergonomski položaj sjedala kosilice omogućava iznimnu udobnost operateru čak i nakon dužeg rada , sjedalo je podesivo opremljeno osloncem za ruke. Kao dodatna oprema postoji mogućnost klimatizacije i grijanja kabine. Kontrolama reznog mehanizma upravlja se preko hidraulične poluge.

Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti) Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda.

Iz kategorije