GF 1
GF 1
GF 1
GF 1
GF 1
GF 1
GF 1
GF 1
GF 1
GF 1

GF 1

Robin Subaru,Kohler Lombardini

Tehničke informacije

  • Motor: Robin Subaru,Kohler Lombardini
  • KW(KS): 3.7 (5) , 4.1 (5.5)
  • Mjenjač: Jedna brzina
  • Težina: 67 kg
  • Radni zahvat: 86 cm
  • Zapremina motora: 169 ccm / 196 ccm
  • Širina kosidbe: 86 cm

Zatražite ponudu ili se dodatno informirajte o proizvodu GF 1

Dodatni elementi (odaberite željene):GF 1

GF 1


Grillo GF1 je savršeno uravnotežena strižna motorna kosilica. Motor i P.T.O. ( prijenos preko kardanskog vratila ) su pozicionirani na takav način da omogućuju rad na nagibima. Težište kosilice je dizajnirano na način da se omogući manevriranje uz maksimalnu sigurnost u najzahtjevnijim uvjetima rada. Kosilica ima jednu brzinu, koje je idealna za košnju. Kosilica je dostupna sa motorom Robin-Subaru EX17 OHC ili Kohler Lombardini SH265 OHV benzinskim motorima najnovije generacije i prikladnim za košnju u svim uvjetima. Kompaktna veličina ove kosilice čine je praktičnom i lakom za prijevoz kao i idealnom za košnju malih površina. Kod GF1 kosilice postoje dva dostupna rezna mehanizma koji jamče košnju bilo kakve trave, a osim toga, pomoću praktične brze spojke, možete spojit ipriključnu rotacionu kosu 50 cm i prednju strižnu kosu 80 cm za košnju visoke trave

Standardni rezni mehanizam GF1 kosilice je 86 cm širine i ima mogućnost malčiranja. Standardni rezni mehanizam je priključna kosilica mulching 86 cm, a miče se pomoću vanjskog zamašnjaka s kugličnim ležajevima. Idealan je košnju svih vrsta trave, a može se korisititi u rustikalnim područjima, voćnjacima i za košnju trave za stočnu hranu. Zubi reznog mehanizma kosilice GF1 su izrađeni od posebno grijanog čelika. Mjenjač kosilice GF1 je opremljen sigurnosnom spojkom koja se aktivira kada dodje do kontakta oštrice kosilice sa stranim objektom i time sprečava njena oštećenja. Pritiskivači noža na strižnoj kosi ( reznom mehanizmu ) imaju poseban dizajn i izrađeni su od fleksibilnog materijala koji osigurava konstantno optimalno prianjanje oštrice i zubi.

Standardni rezni mehanizam je priključna kosilica mulching 86 cm, a miče se pomoću vanjskog zamašnjaka s kugličnim ležajevima. ( suhi prijenos ) Idealan je košnju svih vrsta trave, a može se korisititi u rustikalnim područjima, voćnjacima i za košnju trave za stočnu hranu.

Zubi reznog mehanizma kosilice GF1 su izrađeni od posebno grijanog čelika.

Mjenjač kosilice GF1 je opremljen sigurnosnom spojkom koja se aktivira kada dodje do kontakta oštrice kosilice sa stranim objektom i time sprečava njena oštećenja. Pritiskivači noža na strižnoj kosi ( reznom mehanizmu ) imaju poseban dizajn i izrađeni su od fleksibilnog materijala koji osigurava konstantno optimalno prianjanje oštrice i zubi.

GF1 kosilica ima spojku koja omogućuje promjenu nastavaka bez odvrtanja matica uporabom praktične poluge otključavanja. To je jednostavan postupak koji možete obaviti bez napora.

GF1 kosilica ima dobro osmisljenu raspodjelu tezine čime postiže stabilnost pri kretanju na kosim terenima. Kako bi se dodatno povećala stabilnost GF1 kosilica ima produžetke kotača do 8,5 cm.

U GF1 kosilici se nalazi mehanički mjenjač u uljnoj kupci koji je sa zupčanikom smješten u aluminijsko kučište lijevano pod visokim pritiskom što karakterizira kučište visoke kvalitete. Lijeva poluga na upravljaču kosilice služi za uključivanje uređaja i pokretanje noža, a desna kako bi se dodatno osigurala sigurnost operatera, pogonska poluga opremljena jedvostrukom kontrolom kako bi izbjegle nehotične radnje i može se njome upravljati samo jednom rukom.

Kosilica GF1 ima mjenjač sa jednom brzinom koji je tako osmišljen kako bi dobili idealnu brzinu za košnju. Rezni mehanizam kosilice ima mogućnost naginjanja, prilagođavajući se tako neravnom tlu. Upravljač kosilice je postavljen na antivibracijske gume koje ublažavaj uvibracije na ručkama i podesiv je na dvije visine. Sve komande na kosilici su lako dostupne.

Grillo ima puno dodataka koji proširuju mogućnosti primjene GF1 kosilice kao što su rotaciona kosilica 50 cm, priključnu prednju odrivnu dasku za čišćenje snijega, transportna kolica, pumpa za vodu, četka za čišćenje....

Kosilica GF1 može biti opremljena s dva različita benzinska motorna pogonaRobin-Subaru EX17 OHC ili Kohler Lombardini SH265 OHV; svi modeli imaju poteznicu za ručno startanje motora te su opremljeni opremljeni najnovijim tehnološkim inovacijama koje osiguravaju, pouzdanost,  ekonomičnost i  visoke performanse.  Grillo GF1 motori su opremljeni su i stražnjim branikom. 

Uz ovaj model dolaze i brojni korisni priključci; rotaciona kosilica (50 cm), snježna freza, daska za odstran snijega, lanci za kotače,  četka za čišćenje i dr.

Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti) Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi GF1 montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda.

 

 

Iz kategorije