MD 18
MD 18
MD 18
MD 18
MD 18
MD 18
MD 18
MD 18
MD 18
MD 18

MD 18

Briggs & Stratton

Tehničke informacije

 • Motor: Briggs & Stratton Intek 7180
 • KW(KS): 11,3 ( 15,2 HP)
 • Mjenjač: Hidrostatski
 • Blokada diferencijala: Blokada diferencijala aktivira se pedalom
 • Težina: 238 kg
 • Radni zahvat: 83 cm
 • Zapremina motora: 656 ccm, 2 cilindra
 • Noževi: Jedna rotirajuće oštrica s izmjenjivim nastavcima
 • Dimenzje: 1895 mm/1130 mm /1025 mm
 • Širina kosidbe: 83 cm
 • Kapacitet: 6000 m^2/h
 • Max. visina: 83 cm

PDF katalozi


Zatražite ponudu ili se dodatno informirajte o proizvodu MD 18

Dodatni elementi (odaberite željene):MD 18

MD 18

MD18 je hidrostatička kosilica s dvostrukom funkcijom reznog mehanizma; “Quick Shift” poluga omogućava prebacivanje u funkciju malčiranja ili bočnog bacanja. Kosilica ima blokadu diferencijala i elektromagnetsko kvačilo i idealna je košnju na padinama i većim  površinama. Sjedalo ima amortizere i naslone za ruke što vožnju čini iznimno ugodnom.

Dvocilindrični benzinski motor Briggs & Stratton Intek 7180,  snage 15,2 KS ima električni starter. Zapremnina tanka je 7l, a motora 656 ccm. Izrađen je po najnovijim standardima čime su potrošnja i emisija štetnih plinova znatno smanjeni. Zahvaljujući AVS sistemu vibracije su svedene na minimum. Filter zraka je lako dostupan kako bi se olakšalo čišćenje i održavanje. Ispušni sistem "Grillo Super Silent" dizajnirao je Grillo a napravljen kako bi se buka smanjila na najnižu razinu.

MD 18 je je lako upravljiv i ima iznimnu radnu brzinu što ga čini istovremeno učinkovitim, i strojem koi je užitak koristiti. Prošao je  vrlo stroge testove kako bi dokazala pouzdanost prijenosa, reznog mehanizma, šasije i svih njegovih komponenti.  Kuka za vuču, roll bar, brojač sati rada i prednja svjetla dio su standardne opreme. 

Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti) Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda

Iz kategorije