Dumper 406
Dumper 406
Dumper 406
Dumper 406
Dumper 406
Dumper 406
Dumper 406
Dumper 406
Dumper 406

Dumper 406

Kohler Lombardini,Robin Subaru

Tehničke informacije

  • Motor: Kohler Lombardini SH265 OHV / Robin Subaru EX17 OHC
  • KW(KS): 5.5 (4.1) / 5 (3.7)
  • Mjenjač: 3+ 3R, u uljnoj kupci
  • Težina: 241 kg / 240 kg
  • Zapremina motora: 169 ccm
  • Dimenzje: 1610 mm / 780 mm / 1100 mm
  • Nosivost: 400 kg

PDF katalozi


Zatražite ponudu ili se dodatno informirajte o proizvodu Dumper 406

Dodatni elementi (odaberite željene):Dumper 406

Dumper 406

Grillo DUMPER 406 je snažan gusjeničar namijenjen lakom i sigurnom transportiranju različitih tipova materijala na nepristupačnim, strmim terenima i terenima s preprekama. Grillo DUMPER najčešče se koristi u poljoprivredi, industriji i graditeljstvu ali i za kućnu upotrebu gdje pri transportu na otvorenom prostoru skraćuje utrošeno vrijeme i potreban alat, a ima nosivost od 400 kg. Tijelo stroja sa podnicom i bočnim pločama izrađenim od čelika široko je i opremljeno kukama za osiguravanje tereta. Podnica se također može proširiti spuštanjem bočnih stranica koje je tada moguće pričvrstiti. Istovar tereta vrši se manualno,podizanjem tijela stroja s prednje strane pomoću ručice. Dumper 406 je kompaktan i ima nisko težište što ga čini sigurnim čak i na nagibima i neravnim terenima.

Mehanički mjenjač u uljnoj kupci sa šest brzina ( tri naprijed + tri unatrag ) omogućuje brzinu od 3,5 km/h. Sve kontrolne poluge na Dumperu 507 su ergonomskog dizajna i jednostavne za korištenje. Upravljački sistem dumpera razvio je Grillo i omogućuje postupno moduliranje pogona istodobno djelujući na polugama za upravljanje. Damper 406 krasi iznimna lakoća manevriranja i može raditi vrlo uske krivulje držeći jednu gusjenicu zaključanu. Gumene gusjenice su poduprte čeličnim valjcima što je vrlo važno za pouzdanonst i dugotrajnost stroja. Ovo je iznimno siguran stroj i moguće ga je pomoću automatske kočnice zaustaviti u trenu, čak i kada je u potpunosti natovaren i na nagibima do 48%. Postoje dvije varijante u odabiru motora: Robin Subaru EX17 benzinski motor ili Kohler Lombardini SH265 benzinski motor.

Dumper je prošao je  vrlo stroge testove kako bi dokazala pouzdanost prijenosa. Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti) Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda.

Iz kategorije