Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507
Dumper 507

Dumper 507

Robin Subaru,Lombardini

Tehničke informacije

  • Motor: Robin Subaru EX27 OHC / Lombardini 15LD350
  • KW(KS): 8.3 (6.1) / 7.5 (5.5)
  • Mjenjač: 4 + 3R, u uljnoj kupci
  • Težina: 276 kg (288 kg. verzija s elektro paljenjem) / 286 kg. (311 kg. verzija s elektro paljenjem)
  • Zapremina motora: 265 ccm / 349 ccm
  • Dimenzje: 171 cm / 78 cm / 108 cm
  • Kapacitet: 500 kg
  • Nosivost: 500 kg

Zatražite ponudu ili se dodatno informirajte o proizvodu Dumper 507

Dodatni elementi (odaberite željene):Dumper 507

Dumper 507

Grillo Dumper 507 je snažan gusjeničar namjenjen lakom i sigurnom transportiranju različitih tipova materijala na nepristučnim, strmim i terenima s prepreka. Koristi se najčešće u poljoprivredi, graditeljstvu i industriji ali i za kućnu upotrebu gdje pri transportu na otvorenom skraćuje utrošeno vrijeme i potrebni materijal S lakoćom svladava uspone i prepreke. Dumper je namjenjen upotrebi u poljoprivredi, vrtlarstvu i građevinarstvu. Za ovaj model dumpera predviđeni su slijedeći priključci: snježna freza, daska za snijeg, četka za čišćenje i malčer. Nosivost sanduka je 500 kg, a hidraulički kiper omogućava istovar u svim okolnostima.

Tijelo stroja - podnica i bočne  ploče izrađene su od čelika i opremljeno je kukama za osiguravanje tereta. Tijelo stroja se može povećati spuštanjem bočnih ploča koje se pritom mogu blokirati.

Stranice su samopodupirajuće i moguće ih je učvrstiti u bilo kojem položaju. Mehanizam za podizanje sanduka i izlazno vratilo omogućuju montiranje priključaka s bilo koje strane. Dumper 507 je iznimno kompaktan stroj sa vrlo niskim središtem gravitacije što ga čini iznimno stabilnim i pouzdanim strojem. Profil gumenih gusjenica omogućuju vrhunsko prijanjanje na padinama bez obzira o kakvom se tlu radi. Maksimalna brzina kretanja stroja je 8,7 km uz zapremninu od 500 kg.

Upravljački sistem dizajnirao je Grillo što čini ovaj damper iznimno sposobnim za ekstremno manevriranje, bez ikakvih poteškoća stroj ulazi u oštre zavoje i radi okrete.. sve upravljačke poluge su ergonomski dizajnirane i vrlo jednostavne za upotrebu pa je potrebam minimalan napor za upravljanje strojem.

Gumene gusjenice dumpera poduprte su čeličnim valjcima što pridonosi pouzdanosti i dugovječnosti stroja. Također, sigurnosti stroja pridonosi činjenica da ga je moguće u trenu zaustaviti čak i na nagibima od 48% samo puštanjem upravljača, čime se automatski aktivira kočnica. Stroj je opremljen i sigurnosnom ručkom za zaustavljanje stroja bez zaustavljanja rada motora.

Stroj dolazi u dvije varijante: sa benzinskim Robin Subaru EX17 motorom ili Dizel motorom Lombardini 15LD350 s mogućnosti odabira uljnog ili elektro startera.

Dumper je prošao je  vrlo stroge testove kako bi dokazala pouzdanost prijenosa. Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti) Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda.

Iz kategorije