Prodaja i servis poljoprivrednih strojeva
 

CL 75 - Grillo kosilica

Cijena na upit.

Zahvaljujući iznimnoj lakoći upravljanja Grillo CL75 kosilicom i karakteristikama kosilice, košnja trave i raslinja postaje vrlo jednostavan i brz proces. Grillo CL75 kosilica dizajnirana je i napravljena tako da omogućava košnju u raznim uvjetima.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Bez poreza: 0,00kn

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Grillo

Model: CL 75

Zahvaljujući iznimnoj lakoći upravljanja Grillo CL75 kosilicom i karakteristikama kosilice, košnja trave i raslinja postaje vrlo jednostavan i brz proces. Grillo CL75 kosilica dizajnirana je i napravljena tako da omogućava košnju u raznim uvjetima - na nagibima, neravnim terenima i strminama što je postignuto savršenom raspodjelom težine i traktorskim gumama posebnog profila zbog čega kosilica bolje prianja uz tlo. Rezni mehanizam sa dva leteća noža, otporna na udarce ( pri udarcu se okreću ) jamče savršenu kvalitetu reza čak i na prokopanim, neravnim područjima što CL75 kosilicu čini izvrsnom ne samo za osobne potrebe već i za profesionalnu namjenu, npr. u poljoprivredi, voćnjacima, maslinicima.

Rezni mehanizam kosilice smješten je naprijed što omogućava košnju ispod niskog raslinja i grmlja, a kod košnje visoke trave, ona se povija ispod reznog mehanizma, te ju kosilica izbacuje iza. Rezni mehanizam kosilice je u potpunosti izrađen od čelika i prilagodljiv kako bi uvijek bio paralelno u odnosu na tlo. Visina košnje može se podešavati od 50 mm do 150 mm. Maksimalana visina od 150 mm idealna je za košnju na neravnom terenu jer se tako izbjegavaju udarci. Grillo CL75 kosilica ima odličnu raspodjelu težine što je čini iznimno stabilnom, a prednji kotač kosilici daje dodatnu stabilnost. Upravljačem Grillo CL75 kosilice može se upravljati samo jednom rukom, a može se i podesiti po visini ili zakretati kako bi se prilagodio terenu i uvjetima košnje.

Grillo CL75 kosilica ima hidrostatsku transmisiju i blokadu diferencijala. Brzina se regulira mjenjačem do 6 km/h i u rikverc do 3,5 km/h. Kosilica je opremljena i ručnom kočnicom. Sve komande su lako dostupne i jednostavne za korištenje, uključujući i ručice za podešavanje upravljača. Rezni mehanizam oblikovan je po posebnom profilu, tako da se smanji buka, a istovremeno jamči izvrsnu kvalitetu košnje

Benzinski motor Honda GXV340 OHV sa jednim cilindrom, kojim je kosilica opremljena ima kapacitiet od 2,1 l i zapremninu motora 337ccm. Izrađen je po najnovijim standardima čime su potrošnja, emisija štetnih plinova i vibracije svedene na minimum. Motor se pokreće ručno, a zbog posebnog dizajna bregaste osovine, kod koje se pri pokretanju motora ispusni ventil lagano otvori, pokretanje motora je vrlo lagano. Motor je opremljen lubrikacijskom pumpom koja omogućava da motor radi na nagibima bez da se ošteti.

Grillo CL75 kosilica lako se može postaviti da stoji vertikalno na način da je oslonite na ručke upravljača te Vam tako čišćenje i održavanje čini lakšim. CL 75 je opremljen s s parkirnim diskovima na kočnicama koje su u stanju držati stroj stabilan čak i na padinama.

Napetost pojasa reznog mehanizna je samoregulirajuća; uz to postoji i lift sustav koji regulira visinu rezanja reznog mehanizma. Takav sustav omogućava pouzdanost  remena kao i dugovječnost remena  i ležajeva.

Svi Grillo proizvodi napravljeni su da da budu dugovječni. Sve komponente, od najjednostavnijih do najsloženijih napravljene su najkvalitetnijih materijala. Grillo u svoje strojeve stavlja samo najbolje svjetske motore. Ovaj model prošao prošao stroge testove kako bi se dokazala njegova pouzdanost (od pogonskog sustava do svih ostalih komponenti)Upravljač, sustav prijenosa, karter proizvedeni su u Grillu u Italiji. Za izradu su korišteni vrhunski materijali i tehnologija. Sve se to čini kako bi se postigla konstantna vrhunska kvaliteta.

Proces lakiranja Grillo strojeva provodi se dvije faze. U prvoj fazi se površine očiste i pripreme,  zatim se se nanosi prvi zaštitni premaz  koji izlaže visokoj temperaturi unutar komore. Prvi dio procesa jamči najbolju osnovu podlogu za daljnje tretiranje. Idući sloj sastoji se od laka koji se nakon tretiranja zapeče u komori na 190°C čime se dobije na karakterističnoj tvrdoći i sjaju.

Svi dijelovi CL75 montirani su s posebnom pažnjom za svaki detalj i testirani od strane stručnjaka. Završna inspekcija koja je obavljena na stroju znači da je motor pokrenut kako bi se provjerila njegova funkcionalnost. Sve navedene procedure u konačnici jamče visoku kvalitetu proizvoda.

* Slika artikla je simbolična i ne mora odgovarati stvarnom izgledu.

Tehničke informacije
Motor Honda
KW(KS) 7.6 (10.2)
Radni zahvat MANUALNA BLOKADA DIFERENCIJALA
Težina 140 kg
Zapremina motora 389 ccm, jedan cilindar
Noževi 1 rotirajući nož s dvije oštrice
Širina košnje 750 mm