Prodaja i servis poljoprivrednih strojeva
 

O nama

Tko smo?

Agro-dom je trgovina i servis poljoprivrednih strojeva s pretežitom orijentacijom na manje poljoprivredne strojeve, prateću opremu, radne strojeve (motokultivatori, kosilice, kopačice, freze, trimeri, traktori, generatori, motori, pumpe, strojevi za komunalnu upotrebu, komunalne kosilice ) i rezervne dijelove. Također, ekskluzivni je zastupnik na području RH za renomirane tvrtke kao što su Grillo, Subaru i Finimpianti. Osnovan je početkom devedesetih godina te danas posluje na dvije lokacije u Zagrebu.

Naš asortiman

Motokultivatori, freze, kosilice, kopačice, trimeri, traktori, generatori, pumpe, motori, komunalne kosilice, strojevi za komunalnu upotrebu, razni priključci, rezervni dijelovi samo su dio prodajnog asortimana koji se sastoji od preko 16.000 artikala. Uz poljoprivredne, radne i komunalne strojeve domaćih proizvođača kao što su Labin progres ( TPS-Cimos ), Hittner i Prima comerce ( Tomo Vinković ), Agro-dom odlično surađuje i sa brojnim inozemnim proizvođačima ( tvrtkama ) te raspolaže širokom paletom proizvoda renomiranih proizvođača kao što su Grillo, Finimpianti, Lombardini, Ruggerini, Acma, Kubota, Deutz, BCS, Sep, Nibi figaro, Olympia, Bertolini, Honda, Muta-Gorenje, Subaru, DMB-Fabrika malolitražnih motora, Toro, Benassi, IMT, Fiat, Same i drugi.

Za sve strojeve iz naše ponude (kosilice, motore, traktore, trimere, motokultivatore, agregate za struju, freze, kopačice, pumpe, komunalne kosilice, komunalne traktore, komunalnu opremu) osiguravamo i usluge servisa kao i dobru opskrbljenost rezervnim dijelovima. Također raspolažemo i sa vrlo širokim asortimanom rezervnih dijelova motora (filteri, radilice, ležajevi, klipovi, karike, garnitura brtvila, ventili, vodilice ventila, klipnjače, pikse klipnjače itd.) grupa Lombardini, Lombardini marine, Acme, Slanzi, Robin-Subaru, DMB-brodski motori, Kubota, Same, Fiat i drugih. Uz originalne dijelove kod nas možete nabaviti i zamjenske dijelove. Za traktore (Case-IH, Ford, Hurliman, International, Lamborghini, Massey-Ferguson, New Holand, Renault, Valmet ) ne držimo robu na zalihi, ali ćemo po svakom upitu svakako pokušati riješiti Vaš problem oko rezervnih dijelova, bilo novih ili rabljenih, jer je naš krajnji cilj da kupac bude zadovoljan. Za sve strojeve iz naše ponude osiguravamo rezervne dijelove i servis.

S obzirom na širok raspon vrsta tj. široku tipizaciju motora, poljoprivrednih strojeva, radnih strojeva i ostalog, nitko nije u mogućnosti imati sve dostupno na skladištu. Iz tog razloga nudimo Vam uslugu nabavljanja dijelova po narudžbi koja je kod nas u potpunosti sistematizirana jer je nama kao i Vama u interesu da što prije riješite svoj problem sa rezervnim dijelovima.

Stručni savjeti ( kontaktirati naš servis na broj 01/ 2341 — 528)

Prilikom izbora stroja ( motokultivatora, kosilice, traktora, komunalnih kosilica ) vrlo je važno obratiti pažnju na teren na kojem će se stroj koristiti i svakako na namjenu te izbor pripadajućih priključaka. Naše osoblje dat će vam stručan savjet i pomoći pri odabiru stroja koji će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe te ostaviti i mogućnost odabira dodatnih priključaka po potrebi posla, a kako bi Vam olakšali odabir, vršimo i prezentacije na našem ili Vašem terenu. U našoj trgovini i servisu moguće je nabaviti rezervne dijelove za velik broj poljoprivrednih i komunalnih strojeva, kako originalnih proizvođača tako i zamjenskih dijelova koje pažljivo biramo pazeći na kvalitetu, ali i pristupačnu cijenu, a dokaz kvalitete je široka servisna mreža koja pokriva cijelu Hrvatsku, brojne tvrtke s kojima surađujemo i svakodnevni kontakti te otpreme privatnim osobama diljem zemlje.